3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Erdoğan için kırmızı alarm!

ZONGULDAK'ta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi bir çobanın kent merkezinin yakınındaki ormanlık alanda silahlı 2 kişiyi gördüğünü söyleyerek polise ihbarda bulunması, güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Polis, bölgede operasyon başlattı.

Başbakan Erdoğan'ın bugün saat 17.00'de Madenci Anıtı önünde yapacağı miting ve ardından katılacağı toplu açılış töreni öncesi dün akşam saatlerinde İnağzı Mahallesi Mevkii'ndeki ormanlık alanda koyun otlatan bir çoban, silahlı 2 kişiyi gördüğünü söyleyerek polise ihbarda bulundu.

Mahallede oturan çobanın şalvarlıi 2 kişinin terörist olabileceğini belirtmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ile Ankara'dan gelen terörle mücadele ekipleri, olası bir terör saldırısına karşı bölgede operasyon başlattı. Kentin yüksek noktalarında önlem aldı. 2 kişinin görüldüğü ormanlık alanda da uzun namlulu silahlı ve dürbünlü polisler arama yaptı.

Ekiplerin dün akşamdan bu yana herhangi bir ize rastlanmadığı, bölgede aramaların devam ettiği belirtildi. Başbakan Erdoğan'ın programı öncesi kentteki güvenlik önlemleri de en üst seviyeye çıkarıldı.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2011 Cumartesi 16:40:12
Güncelleme :7 Mayıs 2011 Cumartesi 16:41:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?