3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Erdoğan Yerel Seçimi değerlendirdi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, 29 Mart 2009 Yerel Seçimi'ni değerlendirdi. Erdoğan, partinin seçimde başaracağını kaydetti


AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, partinin 29 Mart 2009 Yerel Seçimi'nde başaracağını söylerken halkın da partiye destek vereceğine inandıklarını kaydetti. Sürekli gayret içerisinde olduklarını bildiren Erdoğan, tecrübeli olduklarını belirtti. Zonguldak genelindeki 32 belediyeden 22'sinin AK Partili olduğunu ifade eden Fazlı Erdoğan, tüm belediyelere talip olduklarını söyledi. 2008 yılında Türkiye genelinde yalnızca Zonguldak'taki kuruma işçi alındığını söyleyen Erdoğan şöyle konuştu: "AK Parti olarak Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca'nın arkasındayız. Gerekli desteği halkımız tekrar gösterecektir. Gece gündüz gayret içerisinde çalışacağız. Bu konuda tecrübeliyiz. Belediye başkanlığı seçiminin hangi şartlarda olduğunun bilindiği ortadadır.

Zonguldak, ilçeleri ve beldeleri ile beraber 32 belediyesine ile bundan sonra çalışma zamanıdır. Arkadaşlarımızı örnek göstererek 32 belediyeye talibiz. Zonguldak genelinde 22 belediye zaten bizdeydi. Kalan belediyeleri AK belediyecilik modelini oralara da hakim kılmaya çalışıyoruz. Halkımızın iradesini sandığa yansıtarak, sandığa davet ederek, anlatacak çok şeyimiz var. Türkiye'nin gerisinde kalmayan Zonguldak bu sefe Türkiye'nin önüne geçecektir. 2008 yılında Türkiye'de hiçbir kuruma işçi alınmamıştır ama Zonguldak'ta 3 bin işçi maden ocağına alındı. Başaracağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın. Teşkilatlara ve adaylara güveniyoruz. Zonguldak'ta söylediklerimiz ilçeleri için de geçerlidir. Kdz. Ereğli'yi yüzde 50 almışız bu sayıyı yüzde yüze tamamlayacağız."

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 19:30:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?