3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Erdoğan Zonguldak'a geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yapacağı Zonguldak'ta miting alanı ve kent merkezinde yoğun güvenlik tedbirleri alınıyor.

Başbakan Erdoğan'ın uçakla geleceği Zonguldak Havaalanı ve helikopterle geleceği Zonguldak şehir stadı mitingin yapılacağı Madenci Anıtı ve Başbakan Erdoğan'ın geçiş güzergahında, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 1000 polis görev aldı. Kente çevre ilçe ve belediyelerdeki polis merkezi ve emniyet müdürlüklerinden personel takviyesi yapıldı.

Başbakan Erdoğan'ın konuşma yapacağı miting alanında sabahın erken saatlerinden itibaren alan düzenlemesi ve kentin bayraklarla süslenmesi için çalışma başlatıldı. Polis tarafından miting alanında da güvenlik çemberi oluşturuldu. Seyyar satıcılar güvenlik koridorunun dışına çıkarılırken, erken saatlerden itibaren insanlar içeriye alındı. Seyyar satıcılar da güvenlik tedbirlerinin abartıldığını ileri sürdü. Bir seyyar satıcı, "Biz para kazanmak için buradayız. Evimize ekmek götürmek istiyoruz. Dışarı çıkarılıyoruz.
Daha önce görülmüş bir şey değil. Başbakan Erdoğan'a bir şey söylemiyoruz. Başbakanımız bizim ekmek kazanmamızı neden istemesin" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 15:34:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?