3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Erdoğan'dan müjde

AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, il yöneticileri ile birlikte Alaplı ilçesinde incelemelerde bulunurken, fındık üreticilerini ziyaret etti.

Erdoğan, bu sezon fındığın piyasada iyi bir değer bulacağına dikkat çekti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Alaplı ilçesini ziyaret etti. Erdoğan beraberindekiler ile birlikte Kaymakam Aydın Memük'ü makamında ziyaret etti. Kaymakam Memük, köy yollarındaki asfaltlama, menfez ve istinat duvarı yapım çalışmaları, köy içme suları projeleri hakkında bilgi verdi. Milletvekili Erdoğan daha sonra Alaplı Devlet Hastanesi'ne giderek Diyaliz Merkezi hakkında Başhekim Opr. Dr. Fuat Gündoğdu'dan bilgi aldı. Gündoğdu, Diyaliz Merkezi'nin hizmete girebilmesi için gerekli olan malzemelerin Sağlık Bakanlığı'ndan sağlanması konusunda bir dosya sundu. Erdoğan, Diyaliz Merkezi'nin eksikliklerinin süratle giderilmesi konusunda girişimlerde bulunacağını belirtti.
Milletvekili Erdoğan merkezdeki ziyaretlerinin ardından Mollabey beldesinde yapımı tamamlanan ve ulaşımı büyük ölçüde rahatlatan köprüyü inceledi. Aşağıdağ köyü girişinde heyelandan büyük ölçüde hasar gören ve istinat duvarı yapımı tamamlanma aşamasına gelen karayolunda da incelemelerde bulunduktan sonra Yeşilyurt köyüne geçen Fazlı Erdoğan, burada yol menfez çalışmalarını inceledi. Erdoğan, fındık üreticileriyle de görüşerek, hükümetin yeni Fındık Stratejisi hakkında bilgiler verdi. Erdoğan, alternatif ürünlere sağlanacak teşvikleri dile getirerek, İlçe Tarım Müdürlüklerinin üreticileri aydınlatma ve bilgilendirme çalışmalarına başlamalarını istedi.
Milletvekili Fazlı Erdoğan, bu sezon fındığın piyasada iyi bir değer bulacağını da vurgulayarak, Türkiye'nin uydu fotoğraflarıyla tarımsal üretim haritasının çıkarıldığını da sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 12:36:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?