3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli Belediyesi'nde öğrencilere burs

Zonguldak'ın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Murat Sesli, 500 üniversite öğrencisine aylık 100 YTL burs vereceklerini duyurdu.


Ereğli Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı, meclis salonunda yapıldı. Başkan Murat Sesli, meclis toplantısı öncesi gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken belediye ekiplerinin Ramazan bayramı süresinde görevde olduklarını belirtti.


Sesli, "Şükür ki, huzur içinde, iyi ve sorunsuz bayram geçirdik. Ancak Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Aktütün Sınır karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu askerlerimizin şehit düşmesi içimizi acıttı. Yaz sezonunun sonuna gelmemize rağmen yolların asfaltlanması ve alt yapı çalışmalarına devam ediyoruz. İlerleyen sürede de hedefler doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Önümüzdeki günlerde daha fazla yatırım ve hizmetleri duyuracağız" dedi.


Meclis gündeminde yer alan yer alan 8 maddeden, 6'sı oy çokluğu ile kabul edldi, 2 madde ise yarın toplanacak meclise havale edildi. Gündem maddeleri arasında yeralan 500 üniversite öğrencisine 100'er YTL burs verilmesi, oy çokluğu ile kabul edildi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 18:13:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?