3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli Belediyespor start verdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor sezonun ilk çalışmasına Beyçayır stadında başladı. İkinci Başkan Aslan Keleş "Hedefimizi 3. lig" dedi.

Süper Amatör Lig'de geçen sezonu şampiyon olarak 3. Lig terfi müsabakalarına katılan Ereğli Belediyespor, Beyçayır stadında yeni hocaları Eşref Akyaz yönetiminde yeni sezan çalışmalarına başladı.

Kulüp İkinci Başkanı Aslan Keleş,yeni bir oluşum içinde olduklarını belirterek, "Bütün hazırlıklarımızı yaptık. Hocamız startı verdi. Bir hafta Ereğli'de çalışıp denenmek için gelen oyuncuların durumu belli olacak. Muhtemelen Bolu'da 15 günlük kamptan sonra tekrar Ereğli'de çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Geçen seneden bazı oyuncuların takımdan ayrıldığını söyleyen Keleş, "Tabi ki ayrılanlarda oldu. Takımın tüm maçlarında yer alan Yusuf ayrılmak istedi. Kaptan Öner Zonguldakspor ile anlaştı. Herkesin yolu bahtı açık olsun. Yönetim olarak tesisleşme olarak iyi yoldayız. İyi yapıp yapmadığımızı zaman gösterecek. Bolu'da kampta 3. lig takımlarıyla 6-7 hazırlık maçı yaparak takımımızı lige hazırlamaya çalışacağız. Ligimizde iyi ekipler var. Zonguldakspor, Karadenizspor ve Alaplı Belediyespor iyi kadro kuruyor. Gerçekten lig zor olacak. Bizim hedeflerimiz bu sezon 3. lige çakabilmek olacak" dedi.

Sezon açılışında Düzcespor veya Karadenizspor ile hazırlık maçı yapacaklarını belirten Keleş, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 12:37:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?