3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli DSP'ye toplu katılım

DSP Kdz. Ereğli ilçe teşkilatına 100 kişi daha katıldı. Katılanlara rozetleri takıldı.


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yerel seçimler öncesinde Demokratik Sol Parti'ne (DSP) katılımlar devam ediyor.

Yaklaşık 100 kişi gerçekleştirilen törenle Demokratik Sol Parti'ye katıldı. Parti ilçe binasında gerçekleştirilen rozet takma törenine DSP Ereğli Belediye Başkan adayı Boray Baycık, DSP Ereğli İçe Başkanı Akın Çamcı ve partililer katıldı. İçe Başkanı Akın Çamcı, "Boray Baycık'a gösterilen ilgi ve alaka rakiplerini telaşa düşürdü.

O kadar telaşa düşmüş durumlardaki yaptıkları saldırılar hep art niyetli ve belden aşağıdır. Biz siyaseti bu seviyede yapmayacağız. Kendi ilkelerimizde bu siyaseti yapacağız. Biz seçimlerin baş aktörüyüz. Boray Baycık bu koltuğa oturacak dürüst bir insan ve o koltuğa tek adaydır. Bizim için çirkin ifadeler kullananlar 95 seçimlerini nasıl kazandıklarını hatırlasınlar. O arkadaşımız 1994'te, 1999'da 2004 verdiği sözleri yerine getiremediği gibi, şimdi aynı sözlerle halkın karşısına çıkıyor. Halkımız bunlara kanmayacaktır. Bizim her şeyimiz açık. Biz dürüst siyaset ve dürüst politika yapıyoruz. Biz seçimleri kazanacağız. Partimiz figüran değil, baş aktördür" dedi.


DSP Ereğli Belediye Başkan adayı Boray Baycık, "15 yıl Ereğli'yi rantçı, kavgacı ve festivalci zihniyet yönetmiştir. Partimiz DSP dürüst ve ilkeli bir partidir. Biz bu bayrağı Ereğli Belediyesine sizlerin oyları ile dikeceğiz. Biz Ereğli Belediyesinde yiyiciliğe yolsuzluğa son verecek. Ereğli Belediyesi hakça yönetilecek. Çağdaş bir belediyecilik anlayışı olacak. Bizim çevremizde rant çevreleri yok, tuzu kurular yok. Ben bu seçimlerde halkın adayıyım. Tüm parti mensuplarından oy bekliyorum.

Çok çalışmalıyız. Mahallerinizde, sokaklarınızda, apartmanlarınızda Ereğli'de hakça ve rantsız bir belediyecilik anlayışını müjdeleyin. Bizim anlayışımızda ben anlayışı yok, biz anlayışı var. Hep beraber el ele vererek bu işi başaracağız" dedi.
Konuşmaların ardından partiye katılanlara rozet takıldı. Partiye katılanlar arasında genç bir kıza ise Belediye Başkan adayı Boray Baycık, parti rozetini küpe olarak genç kızın kulaklarına taktı.
 

İha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 19:39:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?