3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli Emniyet'te helikopter duası

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü'nde hizmete giren 2 polis aracının tanıtımı gerçekleştirildi.


Karadeniz Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Huzur ve Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürlüğü'ne alınan 2 adet polis aracının tanıtımı gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün garajı önünde yapılan tanıtıma Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, Huzur ve Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Ali Yılmaz, Karadeniz Ereğli Müftü Vekili Hüseyin Akkaya ve beraberindekiler katıldı. Müftü Vekili Akaya, programda kurban kesimi ile birlikte dua etti. Akkaya'nın yaptığı duasına ise Emniyet Müdürü ve beraberindekiler el açarak "amin" dedi. Duasında Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürlüğü'ne ileride daha da modern araçlar alınmasını isteyen Akaya, "Gelecek günlerimizde daha modern imkanları geniş araçlar almamızı nasip eyle yarabbi. Emniyet Müdürlüğü'ne modern araçların yanında helikopter alınmasını nasip eyle yarabbi" dedi.


Araçların tanıtımının ardından Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz hizmet veren araçlar hakkında bilgiler verdi. Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürlüğü'nde toplam 28 araç ile 100 bin nüfuslu ilçeye hizmet vermeye devam edeceklerini ifade eden Yılmaz şunları söyledi:
"Belirli periyotlar içerisinde bazı bankalarla maaş promosyonları üzerinden anlaşma yapıp maaşlarımızı almaktayız. Burada yine bir banka ile anlaşmamızın süresi bitmişti ve tekrar yeniledik. Bundan Başbakanlığın genelgesi üzerine üçte bir payın kuruma kalması üzerine biz kurum olarak payımızı emniyetimizin derneğine bağışlamayı uygun gördük. Ve dernek yönetim kurulu üyeleri de bize iki tane araç almayı uygun gördüler.

Alınan araçlarımızı belirli bir program üzerinden hizmete soktuk. Toplam 28 motorlu aracımızla 100 bin nüfuslu Karadeniz Ereğli ilçesine hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu araçları önümüzdeki günlerde daha da arttırmayı düşünüyoruz. 2008 yılı içerisinde bize 5 yeni araç tahsis edildi. Tahsis edilen 5 aracın 3 tanesini Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, kalan 2 tanesini de biz tahsis ettik. Önümüzdeki yılda 5 yeni araç daha yenilememiz gerekiyor."


Düzenlenen tanıtım programının ardından Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz ve beraberindekiler hizmete giren araçların önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 13:25:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?