3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli festivaline Erdemir'den destek

Zonguldak Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Oğuz Özgen, Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli'yi ziyaret etti.


Özgen, ziyaretin amacının, 4-5-6 Temmuz'da gerçekleştirilecek, "15 Uluslar arası Karadeniz Ereğli Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali" etkinlikleri üzerinde görüş alış, verişinde bulunmak olduğunu söyledi. Festivali heyecanla beklediklerini belirten Özgen, "Belediyenin ve Festival Komitesi'nin, özverili şekilde sürdürdükleri hazırlıklara, ERDEMİR'de gerekli desteği veriyor. İnternasyonal boyuta ulaşan festivalin bu yılki etkinliklerinde kültürel faaliyetlere ağırlık verileceğini biliyorum. İlçe halkının çok güzel günler geçireceğine inanıyorum" dedi.


Sesli'de, hazırlıkların iyi bir ekip çalışması ile sürdüğünü ifade ederken, "Katkılarından dolayı Sayın Özgen nezdinde ERDEMİR'e teşekkür ediyoruz" dedi.
Bu arada Özgen, OYAK Genel Müdürü ve ERDEMİR ile İskenderun Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Ulusoy'un, 14 Haziran'da, ERDEMİR'de ulusal basın mensuplarının katılacağı bir basın toplantısı düzenleyeceğini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 18:35:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?