3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli Meclis toplantısı yapıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Murat Sesli, burs verecekleri 500 öğrenci sayısını 700 öğrenciye çıkardıklarını açıkladı.


Ereğli Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Murat Sesli başkanlığında Kasım ayı olağan toplantısının birinci oturumunu gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Murat Sesli, toplantının resmi bölümüne geçilmeden önce belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Havalar müsaade ettiği sürece asfalt çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Sesli, "Asfaltta 120 ton hedefimizi de aşacağız" dedi. Sık sık ölümlü ve yaralamalı kazalar meydana gelmesi nedeniyle 'ölüm yolu' olarak anılan Kepez yolunda Kepez Tepesi'nde taş duvar çalışmalarının başladığını belirten Sesli, "Elbette ki, çalışmalar tamamlandığında, kazalar sıfıra inecek diye bir şey yok. Kazaların sebepleri sadece yollara bağlanmamalı, Emniyet'te bu yol boyunca tedbirlerini artırmalı. Daha önceleri bu yolda radar ekipleri vardı. Özellikle biz göreve geldikten sonra bu yolda polis göremez olduk. Ereğli'de, çalışmalarımızı kesmek isteyen bürokratlar var" dedi.
Sesli'nin konuşmasının ardından toplantının resmi bölümüne geçildi. Gündemde ele alınan maddeler, ilgili komisyonlara havale edilirken, Belediye Meclisi'nin daha önce 500 öğrenci olarak belirlediği Yükseköğrenim öğrencilerine karşılıksız burs verilmesi maddesi yeniden görüşülüp, öğrenci sayısı 700'e çıkarıldı.
Başkan Sesli, sayıyı artırmalarına hayırseverlerin ve işadamların desteğinin neden olduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 18:51:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?