3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli SP adayı gezilerini sürdürüyor

SP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez seçim gezilerine devam ediyor.

Saadet Partisi (SP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez seçim çalışmalarına devam ediyor. Ereğli'deki kurum ve dernek ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Başkan adayı Salih Dönmez, Çankırılılar Derneği, Ömerli Kaynarca'da halka hitap etti.

Salih Dönmez, “Biz bu çalışmaları sürdürürken, bazı rahatsız olan kesimler bize saldırmaya başladılar. Biz bu saldırılar karşısında, asla kindar olamayız. Biz yapıcı bir muhalefet yapıyoruz. Biz iyi doğru ve güzel olanın yanındayız. Belediyecilikte de bu anlayışla hareket edeceğiz.”dedi.

Ömerli ve kaynarca da halka hitap eden, Dönmez, belediyenin yapmış olduğu Kaynarca konutlarında ikamet eden vatandaşların sorunları dinledi. Dönmez, “Kaynarca konutlarını vat ettiği şekilde değil, tamamlamadan giden üç dönem belediye başkanı yapmış adaya halk ve biz hesap soracağız. Bir belediye başkanı gece yatağından kalkıp, en ücra bir mahallede, vatandaşının ne yediğinden ısınmak için ne yaktığından veya neye ihtiyacı olduğundan haberdarsa, ihtiyacını karşılamak için canını dişine takıyorsa işte o zaman gerçek manada bir başkandır. Ben bir başkanın ancak bu şekilde bu ağır yükün altından kalkabileceği kanaatindeyim. Her zaman söylüyoruz, sahile üç beş ampul takmakla, belediye başkanlığı olmaz. Nedir sahil yapmak, o sahil zaten Allah'ın bize bir lütfu, sahili tutup ta uzaydan getirmedin ya, o zaten vardı, bu var olan güzelliğin üstüne üç beş tane taş koymak mıdır belediyecilik? Bakın biz gece gündüz, Ereğli'mize yapacağımız projeler üzerinde çalışıyoruz. Bunları halkımızla paylaştık. Ereğli'yi tabelada değil gerçekten bir Avrupa kenti yapacak projelerimizi açıkladık ve artık halkımız bizi konuşuyor” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 14:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?