3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli'de feci kaza :3 ölü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Alaplı karayolu üzerinde taş yüklü kamyon ile minibüs çarpıştı. Kazada, bir karı-koca ile 5 günlük bebek feci şekilde hayatını kaybederken 1'i ağır 3 kişi yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, Ereğli-Alaplı karayolu Göktepe mevkiinde, Cumhur Akın idaresindeki 81 KA 003 plakalı minibüs, virajı almak isterken yoldan çıkarak karşı yönden gelen Mustafa S. idaresindeki 67 LY 767 plakalı taş yüklü kamyonla çarpıştı.


Kaza anı, yolun karşısında bulunan Likoğlu petrol istasyonunun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Çarpışmanın etkisiyle kamyon devrilirken, üzerindeki taşlar yola saçıldı. Minibüsün arkasından gelen Emrah T. yönetimdeki 67 SH 805 plakalı otomobilde, taşların ortasında kalarak minibüse çarptı.


Kazada, minibüs sürücüsü Cumhur Akın ile eşi Semra Akın, olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Minibüste bulunan yolculardan Cengiz, Semra ve Esra Özdemir ile 5 günlük bir bebek, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar.
Anadolu Hastanesi'ne kaldırılan 5 günlük bebek, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken Semra Özdemir serviste müşahede altına alındı.


Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cengiz ve Esra Özdemir'in hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken kamyon sürücüsü Mustafa S. ile kazaya sonradan karışan otomobilin sürücüsü Emrah T., kazayı hafif sıyrıklarla atlattılar.
Polis ve jandarma, kaza yerini güvenlik çemberine alarak trafik akışını bir süre kontrollü olarak sağladı. Olay yerine gelen iş makinasıyla başka bir kazaya sebebiyet vermemek için yoldaki taşlar temizlendi. Polis, kazayla ilgili soruşturma ve incelemesini sürdürüyor.

İha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 19:47:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?