3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli'de kaza: 8 yaralı

KDZ. EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI: 8 YARALI

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Karadeniz Ereğli ilçesi tersaneler bölgesinde Alaplı'dan Ereğli istikametine giden Atilla Y. idaresindeki 67 SE 081 plakalı otomobil Ereğli istikametinden Alaplı istikametine giden Onur D. yönetimindeki 67 M 8013 plaklı halk otobüsü ile çarpıştı.

Çarpışmanın ardından çevredeki vatandaşlar kazayı polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken ambulansa haber verdi. Otomobil sürücüsü Atilla Y.(29) araçtan çıkartılarak ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobil içerisinde bulunan diğer yaralı Enver Gökmen(47) ise polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkarılarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından otobüs içerisindeki yolculardan Kamil Akduman(41), Ferhat İlik(24), Orhan Karagöz(53), Maşide Yaşa(25), Gökhan Atmış(18) ve Sercan Atmış(21) özel bir hastane ve Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken, hurdaya dönen otomobil polislerin ve vatandaşların yardımı ile yol kenarına alındı. Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri yola dökülen yağları temizledi. Büyük hasar oluşan her iki araç, çekici vasıtası ile kamyon garajına kaldırılırken, kazanın Atilla Y. yönetimindeki 67 SE 081 plakalı otomobilin hatalı sollama yapması sonrasında meydana geldiği iddia edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KDZ. EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI: 8 YARALI
KDZ. EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI: 8 YARALI
KDZ. EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI: 8 YARALI
KDZ. EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI: 8 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 22:40:02
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 09:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?