7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Ereğli'de korkunç kaza!

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 03.20 sularında Kepez mevkinde meydana geldi. Murathan Özdemir(19) idaresindeki 67 TA 777 plakalı otomobil, Ereğli-Zonguldak karayolunun Devrek Caddesi'nde önce elektrik direğine çarptı, ardından bina duvarına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile direkte bulunan kabloların aracın üzerine düşmesinden dolayı araç alev aldı. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayan Aytun Yazıcıoğlu(19) ile Yunus Ertan(19) hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan Ersin Öztürk(18) ile Kubilay Yüksel(19) ise olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından özel bir hastanede tedavi altına alındı. Durumu gittikçe ağırlaşan Kubilay Yüksel yetkililerin müdahalesi altında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çarpmanın etkisi ile ayağı sıkışan Aytun Yazıcıoğlu ise, olay yerinde yanarak can verdi. Yazıcıoğlu, itfaiye ekiplerinin keski makasıyla kapılarını açabildikleri araçtan yaklaşık bir saat sonra çıkarılarak, ambulansla

Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, sürücü Özdemir, Bağlık Polis Karakolu'nda gözaltına alındı.

Ereğli Devlet Hastanesi morguna gelen kazazede ve ölü yakınları morg önünde fenalık geçirirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 11:29:03
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 15:33:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?