3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli'de mahalle iftarları

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde belediye tarafından mahallelerde düzenlenen iftar yemekleri, halkın yoğun ilgisini görüyor.

Ereğli Belediyesi tarafından ilki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Mahalle İftarları bu sene de devam ediyor. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftarlar Elmatepe ve Akarca Mahallesi'nde düzenlenen iftarlar ile devam etti.

Elmatepe Mahallesi'nde düzenlenen iftara Belediye Başkanı Murat Sesli ve eşi Ayfer Sesli'nin yanısıra belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarı Mustafa Erkez, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman'ın yanısıra yaklaşık yüzlerce mahalle sakini çoluk-çocuk birlikte katıldı.

Elmatepe Mahallesi'nde meddah, ateş gösterisi ve semazenlerin yaptığı mini gösteriler mahalle sakinleri tarafından beğeniyle izlendi. Akarca Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftara da vatandaşların ilgisi büyük olurken, Başkan Sesli, "Mahalle iftarlarımız devam ediyor. Mahalle iftarlarına halkımızın gösterdiği ilgi bizi çok mutlu ediyor. Amacımız, komşuluk ilişkileri içersinde birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte iftar yapmak. Komşuluk, arkadaşlık ilişkilerini geliştirmek. Sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Akarca Mahalle Muhtarı Kenan Esin ise, Başkan Sesli'ye mahallelere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Bu iftarı düzenleyen ve emeği geçen ayrıca bu güzel ortamı mahallerde sağlayan Belediye Başkanımıza mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Sesli, iftarlar sonrası çocuklara da çeşitli hediyeler dağıtarak gönüllerini aldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 16:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?