3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli'de muhteşem kutlama

BENGÜ'DEN CUMHURİYET KONSERİ

Ünlü sanatçı Bengü, Kdz.Ereğli ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kapsamında konser verdi.

Zonguldak'ın Ereğli Belediyesi tarafından Cumhuriyet'in kuruluşunun 86. yıldönümü nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Konseri'nde ünlü sanatçı Bengü sahne aldı. Bengü'yü yaklaşık beş bin kişi izledi. Bengü de konserine "Ne Mutlu Türküm Diyene, bayramınız kutlu olsun" diye başladı. Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Bengü, söylediği şarkılarla hayranlarını eğlendirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık sahneye gelerek Bengü'ye hediyeler verdi. Neriman Posbıyık, Bengü'ye üzerinde Atatürk resmi olan "Türkiye Cumhuriyeti'nin 86. yılı" yazılı tişörtü giydirdi. Neriman Posbıyık Bengü'ye yöreye has Elpek bezi ve Osmanlı Çileği hediye etti. Başkan Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık ve Bengü birlikte Türk Bayrağı sallarken 10. Yıl Marşı'nı söylediler.

Hediyelerin ardından Bengü bir şarkı daha söyledikten sonra Başkan Posbıyık tekrar yanına gelerek Bengü'den bir ricada bulundu. Başkan Posbıyık da Bengü'den yöreye has "Kaptaş" türküsü söylemesini istedi.

Konser havai fişek gösterilerinin ardından sona erdi.

BENGÜ'DEN CUMHURİYET KONSERİ
BENGÜ'DEN CUMHURİYET KONSERİ
BENGÜ'DEN CUMHURİYET KONSERİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 13:01:00
Güncelleme :30 Ekim 2009 Cuma 13:32:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
keml yapincak IP: 217.191.66.xxx Tarih : 30.10.2009 15:24:12

seziyle durusuyla efendiyiliyle beyendiyim vede takdir ettiyim sayili sanatcilardan bir tanesi bengüyü almanyada zonguldak lilar  yardimlasma derneyi icin yapilan özel eğlencede 3 sefer canli dinleme ve de yakindan görme firsati yakaladim sempatik ve de devamli etrafa nese veren bir bayan sen bir tanesin