3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli'de pitbul yasağı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi sahilde dolaştırılan pitbul cinsi köpeklerin gezdirilmesi konusunda yasak getirileceği bildirildi.

Ereğli sahilinde son zamanlarda pitbul cinsi köpeklerin artması nedeniyle Ereğli Belediyesi harekete geçti. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, daire müdürlerine, Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğüne önlem alınması konusunda yazı yazılması talimatı verdi.

Sesli, "Artık havalar ısınıyor, ailelerin sahile inmeye başladı. Bu yönde tehlike saçan köpek sahiplerinin kimseyi ürküterek korkutmaya hakkı yok. Biran önce Kaymakamlık, Belediye ve Emniyet işbirliğiyle koordineli bir çalışma yaparak, önlem alacağız" dedi.

Ereğli'de son zamanlarda saldırgan cinsi köpeklerin artmasıyla vatandaşlarda tedirginlik oluşturmuştu. Ereğli Belediyesinin almış olduğu bu karar ilçede memnuniyetle karşılandı.

.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2008 Perşembe 13:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FEZA ÖNCÜ IP: 88.236.74.xxx Tarih : 25.06.2008 15:13:57

Sayın Ereğlı belediye başkanı Murat Sesli bey, bu konuda ne yaptınız? kendi cocugunuzun ısırılmasını mı belkiyorsunuz? bu haber değildir, sadece bildiridir. YASAKLANDI diyin, ÖNLEM ALINDI diyin. Yayınlanan haberin yanındaki, Belediye başkanının resmi de daha ilginç aslında :)) olayın ciddiyetine bak, ama adam sırıtıyor.. sizelrde bu resmi yayınlıyorsunuz.. BRAVO size de