3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli'de Siyaset Akademisi etkinliği

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Ak Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Siyaset Akademisi' proğramında Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, çalışmalarını ve tecrübelerini anlattı.


Kdz.Ereğli'de gerçekleştirilen akademinin üçüncü haftasında İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı A.Misbah Demircan "Deneyim Paylaşımı" başlıklı derste tecrübe ve bilgilerini aktardı. Slayt gösterimi eşliğinde icraatlarını da gösteren Misbah Demircan, belediyecilik hizmetleriyle kazandığı tecrübelerini de katılımcılarla paylaştı. Belediyecilikte kentsel dönüşüm ve sosyal projelerin büyük önem arzettiğini kaydeden Demircan, bir kenti ortaya çıkaran unsurun da kentin mimarisi olduğunu vurguladı. Siyasette en büyük faktörün insan olduğunu söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Eğer iyi bir yönetici olmak istiyorsanız halkın herkesimine eşit bir şekilde yaklaşarak onların katılımını sağlamalısınız" dedi.


Yerel Yönetimler Siyaset Akademisine AK Parti Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin,A K Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğu, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda kursiyer katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 15:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?