3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli'de sünnet çoşkusu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi tarafından bu yıl 14.'sü düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni'nde sünnet ettirilecek 150 çocuk gönüllerince eğlendi. Palyaçolar, dans gösterileri, ilizyon gösterileri ile birlikte eğlenen çocuklara çeşitli hediyeler verildi. 

Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl 14.'sü düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Şölen kapsamında ilk olarak sünnet konvoyla şehir turu yapıldı. Ardından Anfi Tiyatro'da düzenlenen gösterilere geçildi. Anfi Tiyatro'da gerçekleştirilen Sünnet Şöleni'ne Belediye Başkanı Murat Sesli'nin yanısıra AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ereğli Kaymakam Vekili ve Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, belediye meclis üyeleri ile aileler ve çok sayıda davetli katıldı. Belediye Başkanı Murat Sesli, belediye olarak gerek altyapı gerekse sosyal ve kültürel etkinliklerin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Bugün sünnet şölenimizin 14.'sünü gerçekleştiriyoruz ve 150 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Gençlerimiz bizim için çok önemli inşallah onların mürvetini görmek de nasip olur. Önemli olan çocuklarımızın ülkemize yararlı eğitimli, bayrağını seven birer birey olması. Bunun için gençlerimize ve öğrencilerime destek olmaya devam edeceğiz. Belediye tarihinde lik kez bu sene yüksek öğrenim yapan öğrencilerine burs vereceğiz. Toplam 500 öğrencimize burs vermeyi amaçlıyoruz. Ayrıca maddi durumu iyi olmayan ailelerimizin ilköğretim öğrencilerimiz için de bir çalışma yapacağız ve onların bütün ihtiyaçlarını karşılayacağız. Sünnet şölenimize katkıda bulunan bütün esnaf, işadamı ve derneğimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Başkan Sesli, çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken, palyaçolar, dans gösterileri, ilizyon gösterileri ile birlikte eğlenen çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 15:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?