3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli'de trafik kazaları

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.


Hafta başında, Plajlar mevkiinde biri bebek 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasıyla sarsılan Ereğli'de, peş peşe 3 ayrı kaza daha meydana geldi. 67 LU 170 plakalı motosikleti kullanan Ufuk Yılmaz (22), Kışla mevkii kırmızı ışıklarda bekleyen Sezgin Bozkurt idaresindeki 67 KL 279 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen Ufuk Yılmaz bacağından yaralandı. Olay yerinden geçen bir doktor yaralıya ilk müdahaleyi yaparken bir vatandaş ise yaralının elinden tutarak telkinlerle onu rahatlatmaya çalıştı.

Ufuk Yılmaz, 112 Acil Servis ekiplerince Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu kazanın ardından 'ölüm yolu' olarak adlandırılan Kepez yolunda İlkadım Öğrenci Yurdu önünde yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına otomobil çarptı. Şenol P. idaresindeki 67 NF 729 plakalı özel otomobil, karşıdan karşıya geçmek isteyen Şerife Kanca'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan Kanca, polis eskortu eşliğinde olay yerine gelen ambulansla Ereğli Devlet
Hastanesi'ne kaldırıldı.


Şehir merkezinde, otopark görevlisinin kullandığı bir otomobil ise yaya geçidi üzerinde bir bayana çarptı. Otopark görevlisi Sefai T. idaresindeki 67 LZ 435 plakalı özel oto, postane kavşağında yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Pelin Aslan'a çarptı. Kazada hafif yaralanan kadın otomobille Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sürücü Sefai T., polis tarafından gözaltına alındı.

İha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 18:51:40
Güncelleme :24 Eylül 2008 Çarşamba 19:14:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?