3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğli'de trafik kazası

Kdz. Ereğli meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


Olay, Kdz. Ereğli ilçesi çevre yolu Wolksvagen kavşağında meydana geldi. Hayri Onay idaresindeki 33 DE 933 plakalı araç, Yılmaz Ertuğrul yönetimindeki 67 LH 291 plakalı araç çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle 67 LH 291 araç sürücüsü Yılmaz Ertuğrul ile 6 yaşındaki kızı Dilara Ertuğrul yaralandı. Baba ve 6 yaşındaki kızı Özel Anadolu Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Diğer araçta bulunan sürücü Hayri Onay, polis tarafında ifadesi alınmak üzere Merkez Karakolu'na götürülürken Hayri Onay'ın yanında bulunan Ayfer Onay ise Özel Anadolu Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.
Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 20:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 77.8.60.xxx Tarih : 10.05.2009 00:30:55

hadi büyük sehirlerdeki tirafik kazalarini anladik her gün oluyor   ereylinin eti ne butu ne  ki bu kadar tirafik kazazi oluyor birde bunlarda ölümlü olanlarda avirlikta demekki burada kontrol noksanliyi var heralde vede alkolllllllllllllll evet türkiyenin yariyan yarasi alkollllllllllllll  alkollü arac kullanimi türkiyegenelide cok ama cok ciddi boyutta  lütfen lütfen alkolü aliyorsaniz aracinizi olduyu yerde birakin ve ya arkadasinizi almasi icin cari yada taksiyle evinise dönün kendi caniniz önemli deyilse  baskasinin cani önemli LÜTFENNNNNNNNN