3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ereğlili antrenörler buluştu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde görev yapan 48 antrenör birlik ve beraberlik için bir araya geldi. 

Ereğli'de çeşitli takımlarda ve kademelerde antrenörlük yapan 48 antrenör Düzceliler Derneği'nde düzenlenen kahvaltıyla bir araya geldiler. Bir dernek çatısı altında birleşmeyi ve Ereğli'de bir takımın 3. lige çıkartılması için fikir ve görüşlerinin alındığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Organizasyonu gerçekleştiren Düzceliler Derneği Başkanı Nejat Bakan, "Siz arkadaşlarla bir araya gelerek aile olduğumuzu kanıtladık. Antrenörler olarak birbirimize sahip çıkmamız lazım. Buraya tek bir hedef için geldik, birlik ve beraberlik içinde olup Ereğli'de bir takımı 3. lige çıkartmak. Birbirimize sahip çıkalım" dedi. 

Antrenörler olarak Beyçayır stadının arkasında bulunan depoyu kendilerine tahsis edilmesi durumunda bir evlerinin olacağını söyleyen Bakan, "Dayanışmamızın iyi olması için evimizin olması lazım. Sahayı iyi gören bir yer olmalı. Bunun için Beyçayır stadının arkasında bulunan depo bize verdikleri takdirde bir projemiz var" diye konuştu. 

Toplantı 13 Temmuz'da Ereğli Belediyesi tesislerinde tekrar yapılacak. Gerçekleştirilen görüşmeye katılan Antrenörler, toplantının birlik ve beraberlik açısında büyük bir adım olarak yorumlandı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 11:44:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?