6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Ereğli'ye acı haber

Hakkari'nin Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Metin Çevik'in, Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi Başören köyündeki evinde hüzün var.

Geçimli köyündeki askeri karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda, şehit olan er Metin Çevik'in, Başören köyü Çömetenler Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Albay Yalçın Enç ve İlçe Müftüsü Mustafa Erkan, Şehit Çevik'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Anne Çevik ise, taziye ziyaretine gelenlere, en son oğluyla telefonda görüştüklerinde kendisine oruç tuttuğunu ve hiç bırakmadığını söylediğini ifade etti.

Baba Recep Çevik, AA muhabirine, 2 kız, 1 erkek çocuğu olduğunu belirterek, ''Oğlum yaklaşık 15 gün sonra terhis olacaktı. Türk halkının başı sağ olsun, acımız büyük'' dedi.

Bu arada şehit Çevik'in evinin önünde Kur'an-ı Kerim okunurken, sağlık görevlilerinin de hazır bekletildiği görüldü.

Hakkari'nin merkeze bağlı Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker ile 2 köy korucusu şehit olmuştu.


 

 

AA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2012 Pazar 15:52:01
Güncelleme :5 Ağustos 2012 Pazar 15:55:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?