3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ersöz kaçak yoldan mı girdi?

Zonguldak Valisi Erdal Ata, Ankara'da yakalanan Levent Ersöz'ün Zonguldak Limanı'ndan girdiği yönünde emniyette bir bilgi olmadığını söyledi.

Vali Ata, Ersöz'ün sahte kimlikle kaçak yoldan girmiş olabileceğini ifade etti.


Zonguldak Valisi Erdal Ata, Ankara'da sahte kimlikle bir hastanede yakalanan Levent Ersöz'ün bulunduğu Rusya'dan Türkiye'ye girişini Zonguldak Limanı'ndan gerçekleştirdiği iddialarıyla ilgili Zonguldak Emniyeti'nde bu iddiaları doğrular bir resmi girişin bulunmadığını söyledi. Ersöz'ün sahte kimlikle kaçak yoldan giriş yapmış olabileceğini belirten Ata, şöyle konuştu: "Zonguldak Limanı'na giriş yapması ile ilgili emniyette bilgi yok. Geldiyse sahte isimle gelmiştir. Yük taşımacılığında kullanılan
TIR'larla kaçak olarak girmiş olabilir."
Zonguldak Limanı'nın bir aylık yolcu ve yük taşıyan araç sürücüleri arasında Levent Ersöz ile hastanede kullandığı Mehmet Orhan Gülcü isminin bulunmadığı öğrenildi.


BAHSEDİLEN KİŞİLERİ TANIMIYORUM
Ayrıca Tuncay Güney'in ifadesinde zamanın polis şefi olan ve Veli Küçük ile arasının çok iyi olduğunu ileri sürdüğü Atilla Çınar da, kendisinin Veli Küçük'ü ve Tahsin Güney'i tanımadığını ifade etti.


Tuncay Güney ve Veli Küçük'ü tanımadığını belirten Çınar, şöyle konuştu: "Gazetelerde çıkan Atilla Çınar ben değilim. Herkes ne kadar tanıyorsa Veli Küçük'ü bende o kadar tanıyorum. Televizyonlara çıkana kadar ben Tahsin Güney'i de tanımıyordum. Benim irtibatım olsa, devlet bu zamana kadar zaten bulabilirdi. Günümüz teknolojide devlet istediği insanı, istediği kişiler arasındaki ilişkiyi saniyelerde bulabilir. Bende başka bir yerde görev yapıyordum."

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 16:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?