3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ertelenen kutlamalarda renkli görüntüler

Zonguldak'ta yağmur nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde renkli görüntüler yaşandı. Havanın sıcak olması nedeniyle törenler yoğun ilgi gördü.


Zonguldak Kemal Köksal Stadyum'unda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Zonguldak Valisi Erdal Ata, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Zonguldak 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Süleyman Yüksel, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Bektaş Açıkgöz ile çok sayıda daire müdürü ve vatandaşın katıldığı program, kutlama programı tertip komitesi ve öğrencilerin geçiş töreni ile devam etti.

Daha sonra öğrenciler, kırmızı ve beyaz renklerde kıyafet ve aksesuarlarla, çeşitli gösteriler sergiledi. Öğrencilerin gösterisi Atatürk resmi ve Türk bayrağı açması ile sona erdi. Havanın sıcak olması nedeniyle yoğun ilgi gören program bitiminde ise kutlamalarda görev alan öğrenciler, stadın kenarında tutulan ve pet şişelerde bulunan suların yana hücum etti. Kolilerle suları kapan öğrenciler, adeta su savaşı verdi. Programın sona ermesi ile stattan ayrılan davetliler, çıkış kapılarında sıkışıklık nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Stadın hemen alt kısmında bir firma tarafından kırmızı-beyaz renklerde balon ile çekirdek dağıtıldı. Bedava balon ve çekirdek dağıtıldığını gören çocuklar, balon velileri ise çekirdeklerden alabilmek için savaş verdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 16:35:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?