3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Esnafın başkanı değişmedi

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Her yıl yapılan olağan genel kurul toplantısına Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muharrem Coşkun Kooperatifler Birlik Başkanı Mehmet Azman, Zonguldak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Özdemir, Karabük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Atilla Aygun, Bartın Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Sayın Ersöz, Çaycuma Kooperatif Başkanı Fikret Cansızoğlu, Devrek Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Akpınar, Esnaf Odası Başkanı Adnan Keklikoğlu ve çok sayıda esnaf ile vatandaş katıldı.

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, esnaflara düres olmalarını, güler yüzlü olmalarını ve dükkanlarını erken açmalarını önerirken faizle bankadan alınan kredilerin geri dönüşümünün olacağını unutmamalarını ve yapacakları ticarette çok akıllı hareket etmelerini tavsiye etti.

Yapılan açık oylamada 238 oyla İsmail Akpınar yeniden başkan seçildi. Olaysız biten toplantıda konuşma yapan İsmail Akpınar, oylamaya katılanlara teşekkür ederek, bundan sonra da hizmetlerin en iyi şekilde devam edeceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 16:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?