3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Esnaflar Konak Otel'de toplandı

Zonguldak’ta esnaflar bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.


Zonguldak Konak Otelde bir araya gelerek kahvaltı yapan esnaflar daha sonra sorunları dile getirdi. Esnaflar dükkanlarının önlerindeki yolları, şikayetlerini paylaştılar. Esnaflar adına konuşma yapan Haldun Çakan, “Bu toplantıyı yapmamızdaki amaç sokağımızın trafiğe kapatılmasıyla meydana gelen esnaf sıkıntıları, şikayetleri ve aksaklıklarını dile getirmek için burada toplanmış bulunuyoruz.

Sokak esnaflarının günümüz ekonomik şartlarında kepenk kapatma noktasına kadar gelen, çekini ödeyemez halde ve zorluklar içerisindeyken birde sokağın kapatılmış olması, üstüne üstlük servis araçlarının öğlen paydosu ve akşam çıkış saatlerinde sokağı işgal etmesi vesilesi ile iyice sıkıntı içerisine girmiştir. Bünyesinde Atatürk Kültür Merkezi’ni (AKM), sendikayı ve sağlık ocaklarını kapsayan bir sokak için adeta çile çekilir hale getirmiştir. Bu sokak okul sokağı, eczaneler sokağı ve taksi durağı olan sokağı ilgilendirmektedir.

Bizim bu toplantıyı yapmamız bir baş kaldırış değil sadece çözüm beklentilerimizden kaynaklanmaktadır. Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, İl Trafik Komisyonu üyeleri ve Vali Erdal Ata ile ortak çözüm noktasındaki beklentilerimizi dile getiriyoruz. Bu toplantımız neticesinde büyüklerimizin bir araya gelerek sokak insanına ve esnafına çözüm oluşturacaklarından hiçbir şüphemiz yoktur” şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 14:49:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?