3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Eşref, destek gezisinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı İsmail Eşref, devam ettiği seçim gezilerinde vatandaşlardan destek istedi.


CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı ve beraberindekiler seçim gezileri kapsamında Bahçelievler Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinlerinden destek isteyen Eşref, hizmet sözü de verdi. Yerel seçimde göreve geldikleri zaman yapacakları hizmetleri sıralayan Eşref, “Zonguldak'ta spor alanı dediğimiz zaman sadece Fener'deki spor alanı, stadyumumuz ve birkaç semt sahası akla geliyor. Bahçelievler Mahallemize en yakın mevki olan çöp yeri boşaldıktan sonra orada gençlerimiz için spor sahaları yapacağız, basket, tenis sahaları yapılarak burayı gerek mahallemizi gerekse de üniversite gençliği için iyi bir şekilde değerlendireceğiz. Bahçelievler Mahalle sakinlerinden 2004 yılında 4 bin seçmen oy kullanmaya gitmedi. Sandığa gitmeyen seçmenin büyük bölümü bizim dostlarımız, aynı düşüncede olduğumuz sosyal demokrat arkadaşlarımız. Bu dönem mutlaka sadece Bahçelievler’de değil tüm Zonguldak'ta seçmenler mutlaka sandığa gitmelidir. Neden bu konudan başladım. Çünkü seçmen sayısı yaklaşık 75 bin kulanılan geçerli oy sayısı 51 bin, İsmail Eşref yani CHP oyu 17 bin, AK Parti’nin oyu 18 bin 200 civarında, yani yaklaşık bin 200 oyla biz seçimi kaybettik. Bu kadar oy kulanmamak demek yüzde 33 seçmen sayısı demek. 24 bin sandığa gitmeyen, 51 bin sandığa giden orantı kurduğunuz zaman yüzde 33 sandığa gitmeyen var.Sandığa gitmeyenlerin sonucu seçimi önemli derecede sonucunu etkiliyor” dedi.


CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı İsmail Eşref kanalizasyon sorununu İspanyol Kredisi ile çözmek istediklerini ifade etti. Projeyi onaylattıklarını dile getiren Eşref, “Bir diğer sorun kanalizasyon sorunu. Bu sorunu Zonguldak'ta İspanyol Kredisi ile çözmek istiyoruz. Bu İspanyol kredisi uzun vadeli olup Zonguldak'ın önünü açacak bir proje. Kanalizasyon sorununu çözecek ve denizlerimizi temizeleyecek bir proje. Bu projeyi onaylattık ve şuanda ki yönetimin elinde. Bunu geldiğimiz zaman projeyi tamamlamış olacağız” diye konuştu.


Daha sonra mahalle sakinleri Belediye Başkan adayı İsmail Eşref'e sorunlarını dile getirdi. Özellikle İsmail Eşref'in yaptığı bazı hizmetlerin o günden bugüne aynı kaldığı ve yeni hizmet almadıklarını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 11:12:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?