3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Eşref, geleneği sürdürdü

Zonguldak belediye Başkanı İsmail Eşref, başkanlık yaptığı dönemlerde başlatılan mangal şölenine katılarak mahalleliye etli pilav jesti yaptı.

Yaklaşık beş yıldır geleneksel olarak dualar eşliğinde düzenlenen mangal şölenine onur konuğu olarak katılan Eski Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, mahalliye etli pilav ikram etti.

İdeal konut sitesinin bahçesinde düzenlenen yemeğe CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa kemal Külah, CHP Merkez İlçe Başkanı İlker Özipek’in yanı sıra yaklaşık 150 kişi katıldı.

Yıllardan beri Tepebaşı mahalle halkının kendisine gösterilen ilgiden oldukça daima memnun olduğunu ifade eden Başkan Eşref, “ Yemeğin asıl amacı, birlik, beraberlik ve kaynaşmadır. Benim için de mahalle halkı ile birlikte olmak ve onlarla dertleşmek benim de çok hoşuma gidiyor. Dönemim de mahalleye kazandırılan hizmetleri ve memnuniyetimi görmek beni daha da mutlu ediyor. Bugüne kadar Tepebaşı Mahallesi halkı en iyi şekilde ağırladınız. Ben de başkanlık döneminde yaptığım geleneği bu yılda sürdürmek istedim” dedi.

Etli pilav tenceresinin başına geçen İsmail Eşref, gelen misafirlere ve mahalleliye kendi elleri ile servis yaptı.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 14:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÖNLÜMÜZÜN GERÇEK BAŞKANI SENSİN IP: 88.242.7.xxx Tarih : 19.06.2008 15:55:16

HELAL SANA BAŞKAN,SENİN YERİNİ KİMSE DOLDURAMAZ.EN AZINDAN GÜLEN YÜZÜN YETERLİ.OLSUN BAK 5 SENENİN 4,5 SENESİ ÇABUK GEÇTİ.ZAMAN GEÇMEYE HER ZAMAN MAHKUMDUR.İNŞALLAH YENİDEN ADAY OLURSUNDA AKP YANDAŞLARINA GEREKEN CEVABI VERİRSİN.NEDE OLSA HALKTAN BİR İNSANSIN.SENİN KIYMETİNİ BİLMEYEN BAZI ZONGULDAK LILAR UTANSIN.İNSANOĞLU NANKÖRDÜR DERLERYA NE KADAR DOĞRU DEMİŞLER.ESKİ BİR BELEDİYE PERSONELİ OLARAKTAN SENİN YERİNİ KİMSE DOLDURAMAZ.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.