3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Eşref'e görkemli karşılama

CHP’li Belediye Başkan adayı İsmail Eşref’e Tepebaşı’nda görkemli bir karşılama düzenlendi.

Alevden CHP yazısı, renkli meşalelerle karşılanan Eşref, meşalelerden düşen kıvılcımdan yanma tehlikesi atlattı.
Kahve ve ev toplantıları için Tepebaşı mahallesine giden Zonguldak CHP Belediye Başkan adayı İsmail Eşref’e görkemli bir karşılama töreni düzenlendi. Eşref’in konuşacağı kahvenin çatısına alevli CHP yazan mahalleli, meşaleler yaktı.

Gençlerin sloganlarla karşıladığı İsmail Eşref, yaptığı konuşmada, göreve gelmesi halinde seçim bildirgesinde yazan tüm projeleri yapacakları sözünü verdi. Yetenekli olduklarını söyleyen Eşref, “Biz istihdamda, sosyal donatılarda ve kültürel etkinliklerde de varız. Hepsini aynı anda yapacak yeteneği sahibiz. Çalışkanız, becerikliyiz. Başarırız. Bölgemizin yatırım ihtiyacı çok fazla. Bizde hem istihdama hem kültüre, hem de sosyal alanlara yönelik seçim bildirgemizde yer alan projelerin hepsinin altına imzamızı atacağız. Bu seçim bildirgesi benim taahhüdümdür. Bu projelerin hepsi tamamlanacaktır” dedi. Eşref, seçim bürosuna geçerek, muhtarlar ve partililerle bir araya geldi. Tepebaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Akkaya ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Bülent Tüzün’ün arasına oturan Eşref, sohbet ettikten sonra aynı mahallede başka bir kahvehaneye geçti. Burada da meşalelerle karşılanan Eşref, meşalelerden düşen kıvılcımların kafasına düşmesi nedeniyle yanma tehlikesi atlattı. Girdiği kahvede, mahalleli ile sohbet eden Eşref, rakiplerine mesajlar yolladı. Eşref, ‘Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az’ diyerek rakiplerini, sazlı sözlü eleştirdi. Kahvehanenin alt katında bulunan seçim bürosuna da uğrayan Eşref, buradaki partililerin, ‘rakip adayların yaptığı usulsüz uygulama ve çalışmalar’ ile ilgili notlarından bilgiler aldı.


Aynı günün sabah saatlerinden itibaren seçim gezilerini sürdüren Eşref, Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, Başhekim Kazım Sarıcı, hastane idareci ve yöneticilerinin yanı sıra hastaları da ziyaret ederek destek istedi. Hastanenin kreşini de gezen Eşref, Zonguldak Mimar Mühendisler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Kenan Kasım, Eşref’e çağdaş kentte yaşamak için gerekli çözüm yollarının tespit edildiği bir dosya teslim etti. Eşref, Başkan Kasım’a ve üyelerine teşekkür etti. Eşref, Gündüz Kamu Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Alemdar’ı ziyaret etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 11:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?