3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Eşref’ten dernek ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı İsmail Eşref, bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Eşref, ziyaretinde açıklamalarda bulundu.
CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı İsmail Eşref seçim çalışmalarında dernek ziyaretlerine devam ediyor. Eşref’e Belediye Meclis üyelerinden, Hüsnü Maden, Turgut Aydın, Aynur Bayram, Yüksel Acar, Sinan Kelender, Hüseyin Kermen ve Bahaddin Arı eşlik etti. Eşref’i Çankırılılar Dernek Başkanı Suat Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Sohbet havasında geçen görüşmede İsmail Eşref geçmiş görevde olsun olmasın her dönemde Çankırılıların tüm etkinliklerine katıldığı ve gerekli desteği verdiğini ifade etti. Eşref, ”Biz hepimiz Zonguldaklıyız ama bir şekilde kültürlerimizi de yaşamamız lazım çünkü o bizim kökümüzün bugünlere kadar aktarılmasını sağlıyor. Bizlerde kentimizde farklı kültürlerde çalışma yapan derneklerimiz ve tüm kenti kaynaştırmak için festivaller sosyal aktiviteler yaparak katkı yapıyoruz” dedi.
Çankırılılar Dernek Başkanı Suat Karakaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Karakaş, “Etkinliklerimize bugüne kadar gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Meclis listesi ile ilgili beklentimiz istediğimiz gibi olmadı ama zorluklarını biliyoruz tahmin ediyoruz ”diye konuştu.

“HİÇ KREDİ KULLANMADIM”

İsmail Eşref, görev süresi boyunca hiç kredi kullanmadığını, iş yaptırma ve kredi kullanmakta başka bir belde veya kuruma ihtiyaç duymadıklarını söyledi. Eşref, “Ben hizmeti belediyemin kendi imkan ve kaynakları ile yaptım. Ben 8.5 yıllık süreçte hiç hiçbir belediye, kuruma iş yaptırmadım, borç almadım. Hiç kredi kullanmadım. Bu belediyenin borcu ile çalışmak çok zor ama bu görevi en iyi şekilde yapacağız. İşçimizin parasını verip, düşük maliyetlerle bu yükün altından kalkabiliriz” diye sözlerini tamamladı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 16:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?