6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Ev hanımlarından kermes

EV HANIMLARINDAN KERMES

Zonguldak'ta yardımsever ev hanımları tarafından durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Zonguldak'ta yardımsever ev hanımları tarafından Terakki Mahallesi Soğuksu köprü altında durumu iyi olmayan öğrenciler için kermes düzenlendi. Kermese, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak Vali Yardımcısı Engin Durmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, şube müdürleri, işadamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, “Allah niyetinizi hayır eylesin. Çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Toplumun bu dayanışması bizi ayakta tutan, bizim değer yargılarımızı daim kılan ve dünya devletlerin içerisinde de Türk milletini ayrı kılan en büyük unsurlardan bir tanesidir. Bu duyarlılığınızdan dolayı öncelikle tebrik ediyorum. Bunun önceliğini de her zaman bayanlar yapmıştır, çünkü onlar anadır, şefkatlidir, merhametlidir. Her şeyi önemserler, duyguları çok gelişmiştir. Bu açıdan tekrar yaptığınız bu güzelliğin Cenab-ı Hak katında kabul görmesini diliyorum” dedi.

Daha sonra protokol ve hayırsever hanımlar kurdeleyi keserek 10 gün sürecek kermesin açılışı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu kermesi hazırlayan hayırsever hanımlardan Necla Uzun, “Üniversite ve liselerde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için ev hanımları olarak bir yıldır hazırladığımız el emeği göz nuru ürünlerimizi sergilemek imkanı buluyoruz. Sergimiz 10 gün boyunca açık olacak. Açılışta yoğun katılım oldu. Bizi bu günde yalnız bırakmayan Valimiz, milletvekilimiz, Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer bütün davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.

El işi ve gıda ürünlerinden oluşan kermesten 10 TL'lik alışveriş yapanlar için çekiliş tertip edilecek. Çekiliş kapsamında bulaşık makinesi, dizüstü bilgisayar, dijital fotoğraf makinesi, yarım altın, çeyrek altın, tost makinesi, küçük ev aletleri ve yüzde 50 indirimli yatak odası takımı gibi ürünler hediye edilecek.

EV HANIMLARINDAN KERMES
EV HANIMLARINDAN KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 13:17:03
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 13:23:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?