3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Evin önüne devrilen kamyon

Zonguldak’ın 88 Evler Mahallesi’nde yokuşu çıkmaya çalışan kargo kamyonu freni boşalarak devrildi.


Zonguldak Merkez 88 Evler Mahallesi’nde Mustafa Görel yönetimindeki 81 AS 902 plakalı kargo yüklü kamyon yokuşu çıkmaya çalışırken freni boşaldı. Araç sürücüsü Mustafa Görel, kargo yüklü olan kamyonu uçuruma yuvarlamamak için yan yatırdığını bildirdi. Kazanın ardından kargolarını taşıdığı şirket yetkilisi ile görüşen Görel, telefon ile yetkiliye kazayı anlattı. Görel, Düzce’den yüklediği kargoları, şubeden şubeye taşıdıklarını ancak kargoları rica üzerine şubenin deposuna taşırken aracın freninin boşalması ile devirdiğini belirterek, şunları ifade etti:


“Düzce ilinden yüklediğim kargoları, bize verilen görev yetkisinin dışına çıkaran şubenin deposuna getirdim. Yokuşu çıkarken kamyon devirden düştü. Bunun üzerine mecbur kaldım, yokuşu çıkamam diye aracı birinci vitese aldım. Bunun üzerine aracın freni boşaldı ve geri istikamette gelmeye başladım ve yolun kenarında bulunan apartmanın girişinde aracı devirmek zorunda kaldım. Çünkü aracı devirmezsem sol tarafta bulunan uçuruma yuvarlanacaktım. Belki durum canıma bile mal olabilirdi. Araç sağ tarafa yattığı için küçük çapta maddi hasar var. Kazadan ufak yaralarla kurtulabildim”


Devrilen kamyonun yolun kenarında bulunan bir apartmanın girişine çarparak durabilmesi ev sakinlerini korkuttu. Kaza sonrası olayın şaşkınlığı içerisinde kargoları aracın içerisinden boşaltan vatandaşlar olay yerine gelen çekici aracı ile devrilen kamyonun çekilmesine yardımcı oldular. Olayda can kaybı yaşanmazken devrilen kargo yüklü kamyonda ve apartmanda maddi hasar meydana geldi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 16:04:35
Güncelleme :29 Nisan 2008 Salı 16:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 83.135.190.xxx Tarih : 30.04.2008 13:48:59

cana geleceyine mala gelsin söför arkadasimiz bence en akilli olani yapmis bununla gecmis olsun