3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Evine dön Zülfiye

4 ÇOCUĞUNA KENDİ BAKIYOR

Zonguldak'ın Elvanpazarcık beldesinde eşi evin terk eden Yusuf Çakal, 4 çocuğuna kendisi bakıyor.

Eşi Zülfiye Çakar'ın evini terk etmesinden sonra 4 kız çocuğu ile kalan Yusuf Çakal, eşinin ailesinin baskısı nedeniyle evini terk ettiğini öne sürdü. Eşine hiçbir şekilde şiddet uygulamadığını ifade eden Çakal, 16 yıllık evli olduğunu söyledi. Çocuklarından birinin başka bir ilde yatılı okuduğunu, diğer çocuklarının da beldedeki okulda okuduğunu belirten Çakal, birkaç kez eşinin eve dönmek istediğini ancak ailesinin eşini geri çağırdığını söyledi. Çakal, "16 yıllık evliyim. Çocuklarıma bakabiliyorum.

Onların sabah kahvaltılarını hazırlayıp, akşam yemeklerini yapıyorum. Ama eşim de aile baskısı olmadan evine dönsün. Eşimin ailesi sürekli bana bazı suçlamalarda bulunuyor. Evlerinin önündeki bahçede ekili alan koparılıyor. Savcılığa beni suçluyorlar. Eşim ailesinin hiçbir baskısı olmadan kendi isteği ile evine dönsün. Ya da bizim peşimizi bıraksınlar. Ben çocuklarıma bakabiliyorum. Onları yuvaya falan da vermem" dedi.

Çocuklar ise, annelerini özledikleri zaman telefonla görüşme taleplerinin bile annelerinin ailesi tarafından geri çevrildiğini öne sürdü.

4 ÇOCUĞUNA KENDİ BAKIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 10:58:05
Güncelleme :1 Kasım 2009 Pazar 09:05:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 217.191.71.xxx Tarih : 1.11.2009 15:22:52

takma okadar kafana giden gitmis geri gelse bile eski düzen olmaz o kadar yaslida deyilsin sende bul bir tane helal süt emmis birini evlen bukadar basit