3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Facebook hatırası!

Zonguldak Belediye Başkanı ismail Eşref'i desteklemek amacıyla yerel seçimler öncesinde facebookta oluşturulan grup, Eşref'i makamında ziyaret etti.

Grup, üyeleri Eşref'in başkanlığını çiçek vererek kutladı.
Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i desteklemek amacıyla Emre Altun tarafından "2009 Yerel seçimlerinde 'İsmail Eşref Başkan Olsun' diyeler" grubu oluşturuldu. 850 üyeye ulaşan grup üyelerinden temsilciler, seçimi kazanmasının ardından Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i makamında ziyaret etti. Eşref'in Başkanlığını çiçek vererek kutlayan Emre Altın, "850 üyeye ulaşan grubumuzu temsilen 20 arkadaşmızla birlikte başkan olmasını isteğidimiz İsmail Eşref'i ziyaret ettik. Çok mutluyuz. Başarılı bir dönem geçirmesini temenni ediyoruz. Grubumuz halen faaliyette. İsteyen grup üyelerimiz zaten beklenti ve eleştirilerini,grup udvarlarına yazabiliyor. Yapılacak olan tüm icraatlar ve çalışmalar sanal ortamda da takip edeceğiz. Gerekli değerlendirmeleri de yine sanal ortamdan tüm üyelerimiz görebilmektedir" dedi.


Grup üyeleri ile tanışmaktan memnun olduklarını dile getiren Başkan Eşref'de, grup üyelerinden facebook'un ne olduğu ve nasıl girildiği yönünde bilgiler aldı. Sanal ortamda verdikleri destek nedeniyle grubu oluşturan Eme Aydın'a ve grup üyelerine teşekkür eden Eşref, "Seçim öncesinde EMre Altın, bir adım attı. Herkese sanal alemde hoş bir teklif sundu. Bu çaba büyüdü, 850 kişiye ulaştı. Bu intenet ortamında 850 kişiye ulaştı. Gerçek hayatta da yaktığımız ateş, binlerce kişiye ulaştı. Sadece bu grup değil, Zonguldak muradına erdi. Gerçekten çok ciddi ve anlamlı destek gördük" dedi.
Eşref, Emre Altın ve grup üyeleri ile uzun süre sohbet etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 18:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?