3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Fazlı Erdoğan'dan 85. yıl mesajı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Cumhuriyet’in 85. yılını kutladı.


AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Fazlı Erdoğan, Cumhuriyet’in 85. yıldönümü ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Erdoğan, “Tarihte eşine ender rastlanan bir mücadele ve kahramanlıkla destanlaşan, mazlum milletlere de örnek olan bir süreç sonunda zafere ulaşan milli mücadelemizin tacı Cumhuriyetin ilanının, 85. yılına ulaşmış bulunuyoruz. Bugün, Atatürk'ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür.

Bizi tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan yapan yüksek değerlerimizi daha gür bir sesle yüceltmenin tam zamanıdır. Ülkemizin son dönemde kaydettiği baş döndürücü gelişmelerden rahatsız olan ve dünyada söz sahibi olmasını istemeyen mihraklar, eli kanlı maşalarını tekrar harekete geçirdiler. Bu duygu birliğini koruduğumuz, kışkırtma ve tahrikler karşısında birbirimizden şüphe duymak yerine daha sıkı kenetlendiğimiz sürece bölücü terörün hain saldırıları asla amacına ulaşamayacaktır.

Bu anlamlı günde aziz Türk Milleti'nin, kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına bir kez daha en anlamlı cevabı vereceğine inanıyorum. Devletimiz ve Hükümetimiz, bütün milletimizi şevkat ve muhabbetle kucaklayarak, huzur ve güvenliğimize, milli birlik ve beraberliğimize kasteden hainlere hak ettikleri cevabı, tam bir kararlılıkla verecektir.

Unutmayalım ki yokluk ve imkansızlıklar içinde bile umutsuzluğa kapılmayan aziz milletimiz, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü Kurtuluş Savaşını zaferle neticelendirmiştir. Bu duygularla, her bir vatandaşımızın ortak değeri ve varlığı Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 85. yılının hepimize kutlu olmasını diliyor, Cumhuriyetimizin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatan için dün olduğu gibi bugünde kanlarını döken, canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 12:51:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?