3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

FB Taraftar Derneği faaliyette

Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği faaliyete geçti. Dernek Başkanı Abdulkadir Erbağcı, amaçlarının Sarı-lacivertli reklere bağlayan taraftarları bir araya getirmek olduğunu söyledi.


Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Abdulkadir Erbağcı, derneğin kurucularının kendi konusunda başarılı, şehrin sevilen ve çevrelerinde etkin insanlar olduğunu söyleyerek, "Derneğin amacı Fenerbahçe Kulübü'ne gönül veren taraftarları ve sporseverleri bir çatı altında toplamak. Üyelerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak, kulübe üye olmalarını sağlamak, kulübe mümkün olan her türlü maddi ve manevi yardımı yapmak, bu amaçlara uygun olarak çalışmaktır.

Kombine kartı olan ve sıklıkla maçlara giden Fenerbahçeli dostlarımızı bir araya getirerek onların transferlerini sağlamak, bu yolla daha çok dostumuzu kombine almaya özendirerek kulübümüze katkıda bulunmak, Fenerbahçemizin ulusal sorumluluk duygusu ile düzenlediği kampanyalara bütüncül ve etkin katılabilmek, bu yolla çevremizde Fenerbahçe sevgisini yüceltmek. İlimizde düzenlenecek futbol kurslarını organize ederek, etkin ve en ideal koşullarda yapılmasını sağlamak ve en önemlisi çığ gibi büyüyen Fenerbahçe sevgisinin vücut bulacağı
ortamlar oluşturmak amacındayız" dedi.


Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı şöyle gerçekleşti:
"Başkan Abdulkadir Erbağcı, Başkan Vekili Mahir Çelebioğlu, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mihraç Yalçıner, Muhasip Üye İsa Demirci, Genel Sekreter Selçuk Yılmaz, Sosyal İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Mustafa Metin Sarier ve Sosyal İlişkilerden Sorumlu Üye Murat Tanyeli"
 

İha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 18:26:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 77.8.63.xxx Tarih : 22.06.2009 19:30:32

cIg gibi büyüyen fenerbahce sevgisi mi dedi  hadiya zonguldakta fb tarafdari dami vardi öğrenmis olduk.