3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Festival için toplandılar

Zonguldak Belediyesinin her sene Zonguldak'ı kurtuluş günü ile birlikte düzenlediği ve bu sene 10'ncusu yapılacak olan Uluslar Arası Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali için hazırlıklar başladı.


Zonguldak Belediyesi Encümen Toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Belediyenin imkanları doğrultusunda yapılacak festival için kaba bir taslak ve bütçe konuları görüşüldü.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, “10. Uluslar Arası Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali için bugün itibariyle çalışmalarımıza başladık. Geçen yıl seçimler dolayısıyla yapamadığımız festivali bu sene Zonguldak'ın kurtuluş günü ile birlikte bir haftaya bölerek yapmayı düşünüyoruz.Festival maddi ve manevi olarak büyük bir yük isteyen konu fakat bittiğinde arkamıza baktığımızda çok büyük şeyler olduğunu Zonguldak'ın uluslar arası düzeyde tanıtımının olduğunu biliyoruz. Festival demek sadece gece yapılan konserler değil kültürel ve yerel sanatların da tanıtımıdır. Bu seneki organizasyonun çok daha farklı olmasını düşünüyoruz. Bu düşüncelerle ilk toplantımızı bugün itibariyle başlatarak bir yola giriyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 18:11:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?