4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Festival ile ilgili toplandı düzenlendi

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde sona eren 22. Uluslararası Baston, Sanat ve Kültür Festivali ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. 

Devrek Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan Vekili Ömer Kadam, Yazı İşleri Müdiresi Neşe Karakuş, Esnaf Sanatkarlar Odası yetkilileri, Bastoncular ve basın mensupları katıldı. Yapılan toplantıda geçtiğimiz günlerde sona eren festivalin artıları eksileri ele alınırken, gelecek sene yapılacak etkinlikler için çeşitli öneriler ve tavsiyelerde bulunuldu. Devrek Festivali'nin kamuoyuna çok geç duyurulduğunu ifade eden konuşmacılar, bundan sonra yapılacak etkinliklerin en az 2 ay önceden açıklanmasını istedi.
 
Toplantı sonunda festival komitesi yeniden oluşturularak, komite başkanı Devrek Belediye Başkanı nezaretinde yer alacak kurum ve kuruluşlar ise, Ticaret ve Sanayi Odası, Bastoncular Kooperatifi, Devrek Bastoncularını Yaşatma Derneği, Esnaf Kefalet Odası, Devrek Sanat Merkezi, il halk oyunları temsilcisi, mahalle muhtarları ve basın mensuplarından oluştu.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 15:23:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?