3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Festival sponsorlarına plaket

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi belediyesi festival kapsamında destek veren sponsorlara plaket takdimi ziyaretlerine başladı.


Alaplı Belediyesi Uluslararası Alaplı Kültür ve Sanat Festivali, Sünnet Şöleni ve Ramazan Ayı’nda kurulan aşevi organizasyonuna maddi ve manevi katkılarda bulunanlara plaket takdim ziyaretlerine başladı.

Alaplı Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı ilk olarak Alaplı Kültür ve Sanat Festivali, Sünnet Şöleni ve Aşevi organizasyonuna katkısı bulunan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük’ü makamında ziyaret ederek plaket takdim etti. Yazıcı, ardından Kaymakam Aydın Memük, Belediye Meclisi Üyeleri Ethem Üstün, Emine Çift ve Belediye Park ve Bahçeler Amiri Metin Özdin ile birlikte Festival, Sünnet Şöleni ve Aşevi ana sponsorlarından Ustamehmetoğlu Gemi Sanayi firmasını ziyaret ederek, firma Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ustamehmetoğlu’na plaket takdim etti. Başkan Ekrem Yazıcı, Kaymakam Aydın Memük ve beraberindeki heyet plaket takdim ziyaretlerine Ustaoğlu Gemi Tersanesi’yle devam etti. Yazıcı, burada da firma Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arıkan’a Festival, Sünnet Şöleni ve Aşevi’ne katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Ziyaretlerde, belediyenin bugüne kadar düzenlediği sosyal ve diğer toplumsal organizasyonlara maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen başta Alaplı Kaymakamı Aydın Memük olmak üzere, organizasyonların sponsorlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Yazıcı, bu desteklerin devam edeceğinden kuşkusu olmadığını bildirdi. Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı Festival, Sünnet Şöleni ve Aşevi organizasyonlarına katkıda bulunanlara, plaket ve teşekkür belgesi takdimiyle, teşekkür ziyaretlerine devam edeceklerini de ifade etti.

Plaket takdim edilen Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, plaketten dolayı Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı’ya teşekkür ederek, bu tür organizasyonlara destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti. Sponsorlar Adem Ustamehmetoğlu ve Ali Arıkan da, bu tür toplumun tamamına hitap eden organizasyonlara destek olmayı kurumsal sosyal sorumluluk olarak gördüklerini belirterek, kendilerinin plaketle onurlandırılıp, unutulmamasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 19:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERTUĞRUL DELİAK IP: 78.171.248.xxx Tarih : 10.10.2008 10:34:29

ÖNCE ŞEHİRİN YOLLARINI YAPIN PLAKETİ SONRA DAĞITIRSINIZ YOLLARIN ACİLİYETİ VAR YOKSA HALK SİZE 2009 MART AYINDA PLAKET TAKDİM EDECEK HAYIRLI GÜNLER