3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Filyos-Çömlekçi yoluna asfalt

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesi ile Çaycuma ilçesine bağı Çömlekçi Köyü arasındaki karayoluna yıllar sonra asfaltlama çalışmaları başladı.

Filyos beldesinde yıllardır yapılamayan ve köstebek yuvasına dönen Çömlekçi- Filyos karayolu, standartlara uygun bir şekilde bakımı yapılarak, satıh kaplaması yapılıyor.

Yolun asfaltlanması çalışmalarının başlanılabilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini anlatan Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Başkan Ünal “Karayolları Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yolun durumunu ve sürücülerin mağduriyetini anlattık. Karayolları Bölge müdürlüğümüzün talimatlarıyla, Çömlekçi Filyos arası ve daha ilerisi olan Türk âli köyü yolu için bozuk olan kısımların tamiri çalışmalarına başladık.

Bu yollardan çok şikayet alıyorduk. Sürücülerin sürekli araçlarının arıza yapması ve bozulmasından yakınıyordu. Şimdi satıh kaplaması yapıyoruz. Artık, Filyos’a gelecek insanların karayolunda herhangi bir sorunları olmayacaktır. Yeni yapılmış asfalt zeminde düzgün bir şekilde seyahatlerini yapabileceklerdir “dedi
Ünal, beldedeki çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 18:12:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?