6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Filyos Esnaf Odası başkanını seçti

FİLYOS ESNAF ODASI BAŞKANI ALPAY ÖZKAN OLDU

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi Esnaf Odası Başkanlığı seçimleri yapıldı. 2 listeyle girilen seçimlerde başkanlığı Alpay Özkan kazandı.

Melek Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye, Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetin, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Filyos Belediye Başkan Ömer Ünal, İl Genel Meclis Üyesi Arif Sefercik, Öteyüz Mahallesi Muhtarı Alpaslan Uzun, AK Parti belde başkanı Musa Yankın, belediye meclis üyeleri de katıldı. Kongre öncesinde yapılan konuşmalarda söz hakkı alan Eski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özmen Yol, yeniden aday olan mevcut Başkan Fikret Cansızoğlu’nu eleştirdi. Konuşmalarla kongrede gerginliğin başlaması üzerine Özmen Yol, Divan başkanlığını yapan Muammer Coşkun tarafından salondaki yerine gönderildi. Filyos belediye başkanı Ömer Ünal, konuşmasında her iki adaya da başarılar diledi. Ünal, “Seçilecek esnaf başkanını 4 yıl görev yapacak. Bu süre zarfından yapacağı tüm etkinliklerin desteklenmesi ve faaliyetlerine tüm esnafın katılması gerekmektedir” dedi. Diğer başkan adayı Alpay Özkan konuşmasında, mevcut Başkan Fikret Cansızoğlu’na sorular sordu. Büyük alkış toplayan Özkan, başkan seçilmesi halinde gerçekleştirmek istediği vaatleri yeniledi. Özkan’ın sorularına cevap vermek için tekrar söz alan Cansızoğlu, Alpay Özkan’ın sorularına cevapladı. Konuşmaların ardından delegelere oy kullanılması hakkına bilgiler verildi. Oy kullanma işlemine geçildiği seçimlerde, toplam 149 oy kullanıldı. Yapılan seçimlerde, Alpay Özkan 83 oy alırken, Fikret Cansızoğlu 63 oyda kaldı.

Seçim sonrası Alpay Özkan ve yönetimi, Fikret Cansızoğlu yönetimini ziyaret ederek, bugüne kadar yürüttüğü çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

FİLYOS ESNAF ODASI BAŞKANI ALPAY ÖZKAN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 14:32:02
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 15:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?