3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Filyos tarihi kitap haline getiriliyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinin tarihçesi Zuhal Karakuş tarafından 70 sayfalık bir kitap haline getiriliyor.


Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinin tarihi coğrafi durumu ekonomisi ve kazı yapılan alan olmak üzere bir ajansın halkla ilişkiler müdürü olan Zuhal Karakuş tarafından kitap haline getiriliyor. Filyos Belediye Başkanı Hilmi Uzun, Filyos beldesi ile ilgili tarihinin birleştirileceği kitabın yakında hazır hale geleceğini kaydetti. Başkan Uzun, “Kitapta en ince ayrıntıya kadar beldenin yapısıyla ilgili çalışmalar Zuhal Karakuş tarafından kitap haline getirilecek. Eksikler giderilerek kitaba son şekli veriliyor” dedi.
Filyos beldesiyle ilgili kitabı hazırlayan Zuhal karakuş, “Filyos beldesinin genel kültürü coğrafi durumu ekonomisi tarihi ve köyleriyle birlikte genel ve kapsamlı bir çalışma içerisin de olduğu bu kitap Filyos beldesi için hayırlı olacak. Belediye başkanının göstermiş olduğu destekleriyle güzel bir tanıtım kitabı olacaktır. Kitap 1 buçuk ay sonra hazır hale getirilecek”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 21:39:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bahar demir IP: 88.253.53.xxx Tarih : 8.05.2008 22:10:11

bence güzel bir kitap olacak.kesin alacağım bu kitabı.ama mutlaka basıldığı zaman belirtin.1 de bir ricam olacak sizden zonguldak'ın genel tarihiyle ilgili yazılmış kitaplar var mıdır acaba?yoksa da yazmayı düşünür müsünüz?yardımcı olursanız sevinirim.çok teşekkürler .iyi çalışmalar..başarılar...(sabırsızlıkla bekleyeceğim emin olun)