3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Filyos'ta başıboş köpekler korkutuyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde başıboş halde dolaşan köpekler vatandaşları korkutuyor. Belde halkı köpeklerin bir an önce toplanılması için gerekli yerlere başvuruda bulundu.

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, Filyos Stadı yakını ile mahalle aralarında dolaşan ayrıca gece ve gündüzleri başıboş halde olan köpekler vatandaşları korkutuyor. Mahalle halkı başıboş halde gezen köpeklerin yetkililer tarafından toplatılmasını bildirdiklerini ancak vatandaşların devamlı olarak söylenilmesi halinde ilgilenilmediği bildirdi.

Vatandaşlar gece evlerine giderken mahalle aralarında olan köpeklerin kendilerine zarar vereceğini düşünerek yolu değiştirme zorunda kaldıklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 19:03:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 83.135.159.xxx Tarih : 22.12.2008 15:06:40

artik TÜRKIYEnin bazi seyleri asmasi gerekmekte günümüzde hala kuduz vakasi olmakta buda basi bos dolasan kedi vede köpeklerden kaynaklanmaktadir bunlarin belediyeler tarafinda en kisa zamanda sokaklardan toplanmasi ve de kisirlastirilarak barinaklarda tutulmasi gerekli yani tekrar sokaklara birakilmamalari gerekli