3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Filyos'ta fener alayı ve şölen

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde gündüz yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın ardından beldede şölen ve fener alayı düzenlendi.


Filyos beldesinde Filyos Belediye Başkanlığı tarafından belediye binasının önünde şölen düzenlendi. Şölene Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Filyos Belediye personelleri, beldede bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Filyos Radar Garnizon Komutanı ve vatandaşlar katıldı. Şenlik öncesi Seçil Şanlı İlköğretim Okulu önünden belediye binasına kadar bando ve askerler tarafından bando eşliğinde kortej yürüyüşü yapıldı. Çok sayıda kişinin katıldığı kortej yürüyüşünde vatandaşlar keyifli anlar yaşadı. Yürüyüşünün ardından belediye binası önünde şölen düzenlendi.


YEREL SANATÇILARIN RÜZGARI FİLYOS’TA ESTİ
Şölene Zonguldak yöresinden şarkılar söylendi. Ayrıca Zonguldaklı ses sanatçısı Şevket Doğan ve ekibi Filyos halkına keyifli dakikalar yaşattı. İlerleyen saatlerde orkestranın eşliğinde vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal şölende yaptığı konuşmada şölene katılan vatandaşlara festival haberini müjdeledi. Ayrıca Başkan Ünal şölene katılan Filyos halkına teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 19:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?