3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Filyos'ta futbol turnuvası

Zonguldak Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Belediye tarafından 35 yaş üstü futbol turnuvası düzenlendi. Şampiyon olan takıma kupayı AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen verdi.


Filyos beldesinde belediye tarafından düzenlenen 35 yaş üstü futbol turnuvasına 8 takım katıldı. Eleme maçları ile başlayan karşılaşmalar sonucunda final maçını oynamaya hak kazanan Abacıkspor ile Gemeçspor zorlu ve çekişmeli geçen maçın ardından rakibini 3-1 yenen Gemeçspor takımı turnuvayı birinci olarak bitirdi. Finali oynayan takımlara kupa ve para ödülü verildi. Turnuvayı Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve Belediye meclis üyeleri takip etti.

Filyos’a gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen birinci olan takımın kaptanına kupayı takdim etti. Daha sonra bir açıklama yapan Polat Türkmen, ”Bu güzel turnuvanın ödülünü vermek bana nasip oldu. Gerçekten burada yapılan turnuvanın kardeşlik havasında bitmesi hepimizi gururlandırdı. Bu vesile ile aynı zamanda Belediye Başkanımız Ömer Ünal’ı ziyaret etme fırsatını buldum. Burada gösterilen ilgiden oldukça memnunum. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal “Burada yapılan 35 yaş üstü çok güzel şekilde olaysız kardeşlik havasında sona erdi. Milletvekilimiz Polat Türkmen buraya kadar gelerek birinci gelen takıma kupayı takdim etti ve buda bizi gururlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 20:27:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?