3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Filyos'ta projeler hayata geçiriliyor

FİLYOS'TA PROJELER HAYATA GEÇİRİLİYOR

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde projeler tek tek hayata geçirilirken, Filyos'un en büyük sorunu olan kanalizasyon inşaatı da başlıyor.

Filyos beldesinde yatırımlar tek tek hayata geçirilirken beldenin en büyük sorunlarından bir tanesi olan kanalizasyon inşaatı da 15 gün içinde başlayacağı belirtildi.

Filyos beldesine gelen İller Bankasından bir heyet ve işi alan Müteahhit firma ya yer teslimi yapıldı. Filyos beldesine İller Bankası A.Ş. Kastamonu Bölge Müdür Yardımcısı Osman Nuri Başaran, İnşaat Mühendisleri Nemci Azdavaylı, Yakup Yılmaz, Elektrik Mühendisi Hakan Çelik ve Yüklenici firma elemanları ile birlikte Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve ekibi yer teslimine katıldılar. Belediye Başkanı Ömer Ünal, ihaleyi alan firmayla sözleşmeyi imzaladıklarını ve yer teslimini yaptıklarını ifade ettiler. Ünal, “Beldemizin en büyük sorunlarından bir tanesi, kanalizasyon sorunuydu. Kanalizasyon sorunun çözülmesi için, gerekli merciler de gerekli temaslarımızı kurduk. Bu temaslarımız neticesinde, 19 Ekim 2010 tarihin de Filyos'un kanalizasyon işi ihalesi İller Bankası 18. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldı. İller bankası 18. Bölge Müdürlüğü yetkililerince, ihale çalışması yapılarak ihaleyi alan firma belirlendi. Firmayla sözleşmeyi imzaladık yer teslimini yapıyoruz. Yer teslimi demek bu işe başlanılmış olması demektir. Sözleşmeye göre süremiz yaklaşık 600 gün civarındadır. Bu süre içinde bitirmeyi hedefliyoruz. Müteahhit firmaya yer teslimini yapıyoruz. 15 gün içinde işe başlanacaktır. Bu 4-5 milyon civarında bir yatırım, bunun halkımıza beldemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

FİLYOS'TA PROJELER HAYATA GEÇİRİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2011 Perşembe 16:30:01
Güncelleme :17 Şubat 2011 Perşembe 18:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?