3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Freni boşalan kamyon dehşeti:2 ölü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde freni boşalan mıcır yüklü kamyon duvara çarptı, araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti.


Edinilen bilgilere göre, Murat Emirel (41) yönetimindeki 81 AV 472 plakalı kamyon, Gökçebey ilçesinden doldurduğu mıcırı, Düzce iline götürürken, Zonguldak-Ereğli karayolu soğanlı rampalarından inişte freni boşalarak kontrolden çıktı.

Aşırı hız nedeniyle virajı alamayan kamyon duvara çarparak hurdaya döndü. Kazada, kamyon sürücüsü Murat Emirel olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonda bulunan ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi ağır yaralı olarak Ereğli Özel Anadolu Hastanesi'ne ambulansla sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle yola dağılan mıcırlar bir süre trafiğin aksamasına yol açtı. Karayollarından gelen bir greyder ile yol temizlendikten sonra araç trafiğine kontrollü olarak açıldı.
Jandarma ve bölge trafik ekipleri, ölen 2. kişinin kimliğini tespit etmek için araştırmalarını sürdürüyor.

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 16:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Dilek karadayı IP: 78.191.4.xxx Tarih : 10.09.2008 09:34:20

SÜLEYMAN'ımız seni hiç bir zaman unutmayacağımızı sende biliyorsun.Sen bizim Herşeyimizdin Herzaman öle kalacaksın.Allah'ıma herzaman dua edeceğim senin için.Allah'ım senide Cennetliklerinden eylesin inşallah.Bizim Dualarımız herzaman seninle olacak seni yanlız bırakmayacağız.Yanlız bırakırsak bize kızarsın sen:(:(::::::Seni özleyeceğiz...İnşallah seninle tekrar kavuşacağız.Allah sevdiği kulları ayırmazmış.Seni Çok Seviyoruz.Allah'ım herkese sabır versin.Allah rızası için sizlerde bizim arkadaşımız için dua edin.Bolu Bey'i süleyman sensiz ne yapacağız biz:(::::::::::::senin için çok şey söylenir yazılar ile ifade edilemez ki.Sen Hiç bir zaman unutulmayacaksın.Kavuşacağız inşallah...