3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Fuhşa zorlamaya hapis

Zonguldak'ta, küçük yaşta bir kızı fuhuşa zorladığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Zonguldak'ta, 17 yaşındaki Ö.D. ve 19 yaşındaki H.K.'yı fuhuşa zorladığı ve satmaya çalıştığı ileri sürülen N.K. (27) polis tarafından yakalandı.
Bir ihbarı değerlendiren polis, N.K.'yı belde yakınında bir ormanlık alanda yarı çıplak vaziyette buldu. Polisten kaçmaya çalışan N.K., yakalanarak Kozlu Polis Merkezi'ne getirildi. N.K., doktor raporunun alınması için Zonguldak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Vücudunun belirli yerlerinde yara oluşan şahsın tedavisi yapıldı.


Hastanenin Acil Servisi'nden çıkarılarak polis otosuna bindirilen N.K., görüntülenmemek için gömleğini çıkararak yüzünü kapattı. Elleri kelepçeli şahıs, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi.


İki kızı zorla fuhuşa teşvik etmek suçundan Zonguldak Adliyesi'ne getirilen N.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Polis, fuhuşa zorlanan Ö.D. ve H.K.'nın ifadelerine başvurdu.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 15:42:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?