3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Futbol şenliğine süper isimler geliyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Ereğli Spor Gönüllüleri tarafından "Futbol Şenliği" yapılacak.

Ereğli Çınaraltı kafede gerçekleştirilen toplantıya Ereğli Gençlik Spor Müdür Vekili Serkan Keleş, Karadenizspor Kulübü Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, Zonguldak Hakemlerinden Orhan Ergün, Erdemirspor Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Çelikpehlivan, Ereğli Belediyespor eski antrenörü İsmail Yalçın katıldı.

24 Mayıs 2008 tarihinde yapılacak olan "Futbol Şenliği"ne Ertuğrul Sağlam, Cem Papila, Hayati Köse, Mehmet Eren Boyraz, Taner Demirbaş, Orhan Şam, Ercan Yaman, İbrahim Arıkan, Haydar Özdemir, Hüseyin Demir, Ahmet Olgun, Emrah Ergür, Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu, Arslan Çakır, Hüseyin Demirbaş, Atakan Gültekin, Muhammet Demir ve onur konukları katılacak.

Etkinlik hakkında konuşan Karadenizspor Kulübü Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, "Bölgemizde futbol son zamanlarda dibe vurdu. Futbol severler olarak bir şeyler yapmak gerekiyor. Özellikle genç çocuklarımızın eğitimi ile futbolun beraber yürüyebileceğini göstermek amacıyla bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Futbol şenliğine 13 yıldız arkadaşımız katılacak" dedi.

Ardından Ereğli Gençlik Spor Müdür Vekili Serkan Keleş, "Bizim amacımız sporun eğitimle beraber yapılabildiğini göstermek. Örnek verecek olursak, Ertuğrul Sağlam'ın üniversiteli olduğunu, birçok futbolcunun üniversite öğrencisi olduğu, spor ve eğitimin beraber yürütülebileceğini gösteriyor. Erdemir stadı Olimpiyat Stadı gibi seyirci ile futbolcu arasında bir mesafe var, ancak Beyçayır stadı kutu gibi futbolcu ile seyirci bir bütün oluyor. Beyçayır stadı bu yönden çok avantajlı" dedi.

Organizasyon komitesi, 24 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek "Futbol Şenliği"nde sürpriz konuklarında geleceği belirtilirken, Ereğli halkını düzenlenen etkinlikte görmek istediklerini söylediler.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 14:37:17
Güncelleme :20 Mayıs 2008 Salı 17:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?